24 november 2008

Känner mig lite insnöad...

...efter det snöväder som varit de sista dagarna. I natt varnades det för snöstorm, så lillebror fick välja att stanna hemma från dagis idag, när nu storasyster ändå var hostig.


Trots mardrömsrace på dottern, har vi hunnit med att flytta om lite i huset i alla fall.
Nu står datorbordet, tillsågat och klart, under trappan, med dito hylla på sig för skärmar, skrivare och annat.


Det före detta datorrummet uppe börjar så sakteliga bli klart för inflytt. Mina höggravida insatser har mest bestått i att hålla i det som ska sågas, och bäras. Vi har inte målat rummet än, eftersom det nu verkar som att sonen vill flytta in dit på försök, för att se om han vågar sova på egen våning själv. Med tanke på att han inte ens dagtid brukar våga vara på egen våning, så får vi väl se... Det är en våningssäng som ska delas till två identiska sängar, så det spelar ingen större roll för oss, egentligen, bara vi slipper springa upp och natta en massa på nätterna.

En månad kvar till jul idag, och vi har plockat fram lådan med adventsljusstakarna och det andra. Det känns viktigt att hinna få upp sakerna tidigt i år, eftersom jag kanske inte är i högform tätt inpå julen.

4 kommentarer:

Kicki sa...

Det kommer bli en julbebis med andra ord. Kanske rentav en Jesus :)! Lycka till!

Myra sa...

Hej, Vilken mysig blogg! Jag ar tyvarr otroligt dalig pa att surfa pa natet. Sa fort jag satter mig framfor dator glommer jag bort alla eventuella hemsidor jag tidigare funderat pa att besoka. Det blir mest DN...

Jag langtar massor efter jul i ar!!! Par har hittat ett stort varuhus lite i Shanghais utkanter som har en hel avdelning med julpynt. Dit ska jag imorgon! Hoppas jag iallafall... Ska forsoka ga till en studio och ta ett fint familjefoto ocksa.

Massor med kramar
Myra

Ann sa...

Ja, jag glömmer också de bloggar som jag inte kan lägga in på Netvibes, där jag ser alla uppdateringar.
Inser att man kanske borde använda Bloggkoll också, men jag tror mig inte om att hålla reda på två olika saker i den vägen... :)

Låter härligt att få frossa i julpynt! Jag har inte kunnat komma ut i år pga trycket och yrsel, men all snö gav lite inspiration i alla fall!
Vad kul med riktigt fotografbesök!
Barnens dagisfoton i år var inte de bästa... Tror att skolfotografen måste ha blundat helt... Men nästa år ska vi försöka fota släkten/familjen/syskonen/barnen vart och ett hos samma fotograf som vi fotade hos när E var ett år. Han är kanonduktig, och då är släkten komplett, skulle jag gissa. :)

Busmamman sa...

Hej hej! Kikar in för att se om det blivit bebis än... och här väntar vi på lill-kusinen som skulle dykt upp för 3 dar sen. Men den som väntar på nåt gott... ;)

Hoppas du mår bra och att du hinner med lite julpysslande innan bebben tittar ut.
Mys och ha en riktigt skön 1:a advent!
Kram