22 september 2008

Jo, vi snorar vidare...

...med virusarna som bosatt sig här sedan skolstarten. Nu är båda barnen igång på sina astmamediciner, och tillbaka på sina aktiviteter, medan jag ligger extra högt med huvudet när jag vilar och gör av med barnnässpray...
Lilla Plask verka må finemang i alla fall! Numera sprattlar hon runt väldigt mycket varenda dag, så att man kan få skavsår på insidan! Det börjar kännas trångt, och folk som inte har sett mig gravid förut ser tveksamma ut när jag säger att jodå, bebis ska inte komma förrän till jul, och nej då, det är inte tvillingar.
Blodtrycket håller sig någorlunda på plats, eller gjorde i alla fall innan sjukorna. Ska till barnmorskan igen senare i veckan och dessutom se om järnet, som för första gången gjort en djupdykning, har fått hjälp av magstopparna/niferexkaplarna. Väldigt lite svullen är jag i alla fall, och har inget protein på villovägar, vilket är himla skönt när vi nu är i vecka 28!

2 kommentarer:

Béatrice sa...

magstoppar?

Själv skall jag få Venoferdropp i 10 veckor nu, Hb var på hela 74 för en vecka sedan och jag är inte ens gravid :-(

Ann sa...

Ja, magen stannar av totalt om jag äter Niferex och vilar, som jag ju ska. Hua... Första gången jag är så lågt som 107! Förra grav låg jag väl på en 145, typ... :D Jösses, att behöva dropp låter inte kul! Här räcker det oftast att jag kör med mycket blodpudding, som är kompatibelt både med mitt järnvärde och min sjukskrivna ekonomi. ;)