12 december 2007

Lucia i morgon- Gissa om vi har en tjej som gillar att pyssla? :o) Den här fina inbjudan kom hem till oss efter magsjukorna i förra veckan.
Förskoleklassen har Luciafirande vid åttadraget, medan lillebror ska peppa runt i ny, fin pepparkaksdräkt på dagis vid tretiden.
Hur man ska hinna jobba förstår inte jag! :oO
Jodå, jag missar en inspirerande och prisbelönt talare på jobbet vid halv nio, helt säkert inbokad av någon utan småbarn, men det ska nog gå att klara biffen i alla fall. "Min chef förstår mig!" :D

Så nu hänger kläderna framme, och batterier är checkade och bytta, liksom glödlamporna. Glitter och rött band likaså. Ja, glittret är ju till mig. Vet inte om jag drar på mig full mundering i år... På jobbet är det bara en klass elever som ska sjunga för personalen. Mina egna elever får klara sig med mina försök att inviga dem i den svenska sångskatten, alternativt inte låta dem stå helt oförstående inför deras förskolors påhitt. ;o)

2 kommentarer:

Zirie sa...

tack snälla rara söta för att du påminnde mig om batterierna och minneskortet till kamerna.

*tycker om*

*kram*

~Zirie

Lotta sa...

Hej! Kul att se ett nytt ansikte inne på bloggen :) Vi hade två lurar förut men Alex tyckte att dom visst skulle ligga i toan. Jag tror han stoppat säkert 4 telefoner i toan faktiskt. Då gav vi upp och köpte en lur, den absolut billigaste telefonen vi kunde hitta och såklart har den klarat sig från ett väldigt blött öde... Jag gillar iaf vår nya telefon, jätterosa och fin *s*

/Lotta
(www.kangas-nilsso.se)