28 mars 2009

Earth hour 2009

Vår äldsta sprang omkring och släckte ner redan klockan åtta, så jag fick sno mig på för att hinna hitta tändstickorna, som inte var på sin plats sedan efter dopet, innan hon hunnit igenom alla rum. :)
Barnen somnade ganska snart i stearinljusskenet, så jag hade tid att fota lite. Och jag hade passat på att värma tevatten innan, så det blev lite amningste till levande ljus också.








23 mars 2009

06 mars 2009

Vårstädar lite härinne


...med några bilder av den bukett jag fick från jobbet på lönesamtalet nyligen, eftersom närmaste chefen passade på att gratta oss för att vi fått barn. :)

05 mars 2009

Vasalopp i glopp


Inte helt min idé om bra skidföre, men så brukar förskolans Vasalopp inte heller gå ut på att åka skidor. Men vatten- och blåbärssoppestationer fanns det utplacerade runt fotbollsplanen som de sprang runt så många varv de orkade! Det var vår förskola och deras vänförskola som tävlade. Alla vann, såklart. :)
Vi tog med sonens skidor, och provade. Han halkade runt som Bambi på hal is, så vi gav upp det, men han kan tänka sig att prova igen om det blir snö igen, sa han. Trevligt!