24 september 2008

Jag är kär!

Har skaffat mig en ny sängkompis som är underbar!
Nu kan jag ju faktiskt använda täcket att sova under, istället för att stoppa det under magen! :D Risken finns att kompisen får stanna kvar i sängen också efter graviditeten - om inte barnen har hunnit norpa den då. De har redan konstaterat att de vill ha varsin egen. Sonen gosar först med mig, sedan med magen och sist med mammas nya kuddkompis, när han kommer för att hälsa på i sängen.
Ska tillägga det, att amningskudde har vi redan sedan förut, så det här är MIN, bara MIN!

22 september 2008

Jo, vi snorar vidare...

...med virusarna som bosatt sig här sedan skolstarten. Nu är båda barnen igång på sina astmamediciner, och tillbaka på sina aktiviteter, medan jag ligger extra högt med huvudet när jag vilar och gör av med barnnässpray...
Lilla Plask verka må finemang i alla fall! Numera sprattlar hon runt väldigt mycket varenda dag, så att man kan få skavsår på insidan! Det börjar kännas trångt, och folk som inte har sett mig gravid förut ser tveksamma ut när jag säger att jodå, bebis ska inte komma förrän till jul, och nej då, det är inte tvillingar.
Blodtrycket håller sig någorlunda på plats, eller gjorde i alla fall innan sjukorna. Ska till barnmorskan igen senare i veckan och dessutom se om järnet, som för första gången gjort en djupdykning, har fått hjälp av magstopparna/niferexkaplarna. Väldigt lite svullen är jag i alla fall, och har inget protein på villovägar, vilket är himla skönt när vi nu är i vecka 28!